квасоля та волоські горіхи
квасоля та волоські горіхи

Закуска з квасолі з горіхами

    

13 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Квасоля - 1 склянка

Горіхи волоськи - 500 г ядер

Цибуля ріпчаста - 1 шт. або

Цибуля зелена - 75 г

Зелень

Сіль

Directions

1Квасолю перебрати, промити, замочити на 6-8 годин у холодній воді, потім воду злити, знову залити холодною водою і зварити до м'якості. Додати в квасолю дрібно нарізану цибулю і довести до кипіння. Воду злити.

2Ядра волоського горіха потовкти, додати в квасолю, посолити, поперчити і ретельно перемішати дерев'яною ложкою.

3Підготовлену квасолю перекласти в глибокий фарфоровий посуд і перед подачею на стіл посипати рубаною зеленню.

00:00