Закуска з рису й овочів

  ,   

29 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелена цибуля - 1 невеликий пучок

Перець солодкий - 1 шт.

Помідори - 3 шт.

Сіль

Перець

Олія

Кріп

Directions

1Рис ретельно промити та відварити до готовності в підсоленій воді. Готовий рис відкинути на друшляк і промити холодною кип'яченою водою.

2Ріпчасту цибулю очистити, вимити та нарізати півкільцями. Солодкий перець очистити від насіння, промити та нарізати скибочками. Помідори промити, обсушити та нарізати дольками. Зелену цибулю і кріп промити, обсушити на паперовій серветці та дрібно порізати.

3Всі підготовлені продукти скласти в миску, посолити, поперчити, заправити олією, перекласти в салатник і подати.

Дієта безглютенова

00:00