Закуска з різаного оселедця з овочами

  ,   

8 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Оселедець слабосолений - 500 г філе

Морква - 2 шт.

Кабачки - 2 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Олія - 4 ст. ложки

Зелень

Сіль

Directions

1Очищену та подрібнену цибулю смажити 5 хвилин на олії. Додати очищену і натерту на крупній тертці моркву та очищений і нарізаний кубиками кабачок. Посолити, тушкувати 10 хвилин.

2Додати томатну пасту і подрібнену зелень, готувати ще 2 хвилини.

3Зняти з плити, додати дрібно порізаний оселедець, перемішати та викласти в довге блюдо для оселедця.

00:00