Закуска з язика з помідорами та часником

  

10 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Язик відварний - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1-2 зубчики

Яйця - 3 шт.

Сир - 100 г

Листя салату

Майонез

Оцет - 1 ч. ложка

Directions

1Відварний язик очистити, нарізати скибочками.

2Цибулю нарізати тонкими півкільцями, залити на 10 хвилин окропом з додаванням оцту, віджати.

3Помідори та відварені яйця нарізати напівкруглими скибочками.

4Майонез змішати з тертим часником.

5Блюдо вистелити листям салату й укласти на них підготовлені продукти шарами: 1-й шар - язик, 2-й - маринована цибуля, 3-й - помідори, 4-й - майонез з часником, 5-й - яйця, 6-й - майонез з часником, 7-й шар - тертий сир.

00:00