Закуска м’ясна – ковбаса з печінки закуски, страви з м'яса 7 Вересня, 2018 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Печінка яловича або свиняча - 400 г Свиняче сало з прошарком м'яса - 400 г Манна крупа - 1 склянка Часник - 1 головка Яйця - 3 шт. Сіль Перець білий Перець чорний Перець духмяний Кардамон Лавровий лист Зелень Directions 1Печінку та сало нарізати дрібними кубиками. Всипати манну крупу, додати дрібно нарізаний часник, спеції, сіль, перемішати. Вбити яйця і знову ретельно перемішати. 2Масу перекласти в спеціальний рукав для запікання, опустити в каструлю з теплою водою, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 2 години. 3Потім вийняти з каструлі та покласти під гніт до повного охолодження. Після цього зняти рукав. 4Подавати закуску, нарізавши скибочками та посипавши дрібно нарубаною зеленню. 00:00