Закуска холодна з качиного м’яса закуски, страви з птиці корейська кухня 18 Вересня, 2018 50 рецептов корейских салатов Ingredients Качине м'ясо - 150 г Огірки - 50 г Зелена цибуля - 20 г Часник - 5 г Гірчиця - 5 г Бульйон курячий концентрований - 1 г Цукор - 3 г Сіль - 2 г Оцет столовий - 5 г Кунжут мелений - 1 г Соєвий соус - 5 г Перець чорний мелений - 1 г Directions 1Качку чисто обробити, зварити та нарізати брусочками. 2Огірки очистити від шкірки, нарізати шматочками. Цибулю нарізати частинами завдовжки 4 см, часник подрібнити. 3У приготовані м'ясо й огірки додати цибулю, часник, гірчицю, цукор, сіль, кунжут, курячий бульйон, оцет. Все ретельно перемішати, заправити соєвим соусом, покласти в холодильник. 4Коли м'ясо остигне, викласти гіркою на блюдо. 00:00