Закуска холодна з качиного м’яса

  ,   

18 Вересня, 2018

50 рецептов корейских салатов

Ingredients

Качине м'ясо - 150 г

Огірки - 50 г

Зелена цибуля - 20 г

Часник - 5 г

Гірчиця - 5 г

Бульйон курячий концентрований - 1 г

Цукор - 3 г

Сіль - 2 г

Оцет столовий - 5 г

Кунжут мелений - 1 г

Соєвий соус - 5 г

Перець чорний мелений - 1 г

Directions

1Качку чисто обробити, зварити та нарізати брусочками.

2Огірки очистити від шкірки, нарізати шматочками. Цибулю нарізати частинами завдовжки 4 см, часник подрібнити.

3У приготовані м'ясо й огірки додати цибулю, часник, гірчицю, цукор, сіль, кунжут, курячий бульйон, оцет. Все ретельно перемішати, заправити соєвим соусом, покласти в холодильник.

4Коли м'ясо остигне, викласти гіркою на блюдо.

00:00