холодна закуска з яловичого язика
холодна закуска з яловичого язика

Закуска холодна з яловичого язика

  ,   

22 Вересня, 2018

50 рецептов корейских салатов

Ingredients

Яловичий язик - 340 г

Цукор - 5 г

Оцет столовий - 5 г

Сіль - 3 г

Соєвий соус - 10 г

Перець червоний - 3 г

Олія - 20 г

Часник - 5 г

Зелена цибуля - 20 г

Яйця - 10 г

Кедрові горішки - 5 г

Бульйон курячий концентрований - 1 г

Кунжут - 3 г

Directions

1Язик зварити, очистити від оболонки, нарізати навкіс.

2Додати подрібнені цибулю та часник, олію, соєвий соус, тонко нарізаний перець, курячий бульйон, оцет, сіль, цукор, кунжут. Все добре перемішати, поставити в холодне місце на 2‑3 години.

3Перед подачею на стіл прикрасити яйцем і горішками.

00:00