холодець або заливне з курки
холодець або заливне з курки

Заливне з курки

  ,   

14 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Курка - 1 тушка

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Селера - 1 гілочка

Желатин - 1 ст. ложка на 1 л бульйону

Cіль

Directions

1Відварити в підсоленій воді курку з морквою, цибулею та селерою.

2Готову курку вийняти з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.

31 ст. ложку желатину розвести 1 склянкою холодного бульйону або кип'яченої води.

4Через 1 годину нагріти, не доводячи до кипіння і безперервно помішуючи до повного розчинення желатину, процідити через марлю. Додати 3 склянки бульйону.

5Залити курку та поставити у холодильник.

00:00