Заливне з помідорів із сиром

  

22 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Помідори - 3 шт.

Моцарела або бринза - 250 г

Часник - 3 зубчики

Базилік - 2 гілочки

Кінза - 2 гілочки

Сік томатний - 200 мл

Желатин - 10 г

Сіль

Перець

Directions

1Желатин замочити в томатному соку на 20 хвилин. Потім злегка нагріти, помішуючи, щоб желатин повністю розчинився, остудити.

2Помідори нарізати тонкими напівкруглими скибочками, сир - тонкими пластинками. Часник пропустити через прес, перемішати з дрібно нарубаною зеленню.

3Внутрішню поверхню форм для желе застелити харчовою плівкою, залишивши довгі краї. Скибочки помідорів вмочити в томатно-желатинову масу й укласти в один ряд на дно форм, посипати сіллю, перцем і зеленню з часником. Зверху викласти шар зі шматочків сиру, також зануривши їх в томатно-желатинову масу і посипавши приправами і зеленню. Повторити шари кілька разів, залити залишками желатинової маси.

4Поставити в холодильник до повного застигання желе.

5Потім акуратно перевернути на блюдо і зняти плівку.

00:00