Заливне з яловичини або телятини

  ,   

23 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

М'ясо варене - 500 г

М'ясний ланспік - 750 г

Яйця

Овочі варені для прикраси

Зелень

Соус хрін

ДЛЯ ЛАНСПІКУ:

Бульйон м'ясний

Желатин - 40 г (на 1 кг ланспіку)

ДЛЯ ОСВІТЛЕННЯ:

Яйця - 1 білок

Бульйон - 0,5 склянки

Лимонний сік

Directions

1Яловичину, телятину нарізати скибочками, викласти у форми, прикрасити вареними овочами, зеленню, вареними яйцями та залити м'ясним ланспіком.

2Охолодити в холодильнику, при подачі розрізати на порції, подати з соусом хрін.

М'ЯСНИЙ ЛАНСПІК:

1Желатин замочити на 30 хвилин у воді.

2Як тільки желатин розбухне, до кілограма долити м'ясний бульйон і поставити на вогонь, помішуючи. Нагріти до повного розчинення желатину.

3Після цього ланспік процідити через серветку в інший посуд.

4Якщо ланспік вийшов каламутним, то слід його ОСВІТЛИТИ: сирий яєчний білок збити в мисці вінчиком, влити охолоджений бульйон, додати лимонний сік, перемішати та влити у гарячий бульйон.

Дієта при гіпотонії

00:00