Заправка бурякова для борщу

    

20 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Буряк - 1,5 кг

Морква - 700 г

Перець солодкий - 6 шт.

Помідори - 6 шт.

Перець гіркий - 1 шт.

Часник - 1 головка

Хрін - 1 корінь

Олія - 200 мл

Оцет 9% - 100 мл

Перець духмяний - 5 горошин

Сіль - 3 ст. ложки

Вода - 300 мл

Directions

1Овочі вимити й очистити. Буряк нарізати соломкою, моркву натерти на крупній тертці, перець і томати нарізати скибочками. Хрін натерти на дрібній тертці, а часник подрібнити за допомогою часникового пресу.

2Всі овочі покласти в чашу мультиварки, додати спеції та сіль і перемішати. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин.

3Додати в овочеву масу олію та оцет і варити ще 10 хвилин.

4Розкласти бурякову заправку в стерилізовані банки та герметично закрити їх металевими кришками. Перевернути банки догори дном і залишити до охолодження.

00:00