162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Prep: 8 hrs
Cook: 1 hr 15 mins
Ingredients
Огірки - 2 кг
Морква - 250 г
Цибуля ріпчаста - 250 г
Перлова крупа - 185 г / 1 склянка
Олія - 2 ст. ложки
Томатна паста - 250 г
Оцет 9% - 2 ст. ложки
Сіль - 2 ст. ложки
Directions
1Промити перлову крупу та залити водою на ніч.
2Вимити й очистити овочі. Огірки натерти на крупній тертці та залишити на 2‑3 години, щоб пустили сік, злити рідину. Дрібно нарізати цибулю, а моркву натерти на крупній тертці.
3Налити в чашу мультиварки олію та пасерувати цибулю з морквою 10 хвилин в режимі «Випічка».
4Додати в мультиварку огіркову масу, перлову крупу, томатну пасту та сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 1 годину та готувати під кришкою, пару раз перемішавши. Додати в овочеву масу оцет, перемішати та перемкнути мультиварку на режим «Випічка» або «Варка на пару». Довести до кипіння.
5Розкласти в стерилізовані банки і герметично закрити металевими кришками.