Заправка для розсольника / Заготовка для розсольника на зиму

    

22 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

  • Prep: 8 hrs
  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Огірки - 2 кг

Морква - 250 г

Цибуля ріпчаста - 250 г

Перлова крупа - 185 г / 1 склянка

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 250 г

Оцет 9% - 2 ст. ложки

Сіль - 2 ст. ложки

Directions

1Промити перлову крупу та залити водою на ніч.

2Вимити й очистити овочі. Огірки натерти на крупній тертці та залишити на 2‑3 години, щоб пустили сік, злити рідину. Дрібно нарізати цибулю, а моркву натерти на крупній тертці.

3Налити в чашу мультиварки олію та пасерувати цибулю з морквою 10 хвилин в режимі «Випічка».

4Додати в мультиварку огіркову масу, перлову крупу, томатну пасту та сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування» на 1 годину та готувати під кришкою, пару раз перемішавши. Додати в овочеву масу оцет, перемішати та перемкнути мультиварку на режим «Випічка» або «Варка на пару». Довести до кипіння.

5Розкласти в стерилізовані банки і герметично закрити металевими кришками.

00:00