Заправка ранчо знежирена

    ,

4 Жовтня, 2017

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 10 mins
  • Yields: 2,5 склянки - 20 порцій

Ingredients

Тофу - 2 ст. ложки

Оцет яблучний - 1 ст. ложка

Гірчиця діжонська - 2 ч. ложки

Сіль морська

Перець чорний свіжоземлений

Маслянка (пахта) знежирена - 240 г

Кріп дрібно нарізаний - 1 ч. ложка

Петрушка з плоским листям, дрібно нарізана - 1 ч. ложка

Зелена цибуля, дрібно нарізана - 1 ч. ложка

Directions

1Змішати тофу, яблучний оцет та діжонську гірчицю в кухонному комбайні, потім заправити сіллю та перцем, перш ніж змішувати далі.

2Додати маслянку (пахту), кріп, петрушку та зелену цибулю та збивати до гладкості. Спробувати на смак і за потреби додати приправ.

Заправка є ідеальним доповненням до будь-якого салату. Солодкість маслянки (пахти) протистоїть гостроті гірчиці.

Можна використовувати впродовж 2 тижнів.

 

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1/8 склянки
Calories54 калорії
Sodium2 мг
Protein1,5 г
Cholesterol0 г
Sugar5 г
Total Fat2,5 г
Saturated Fat0,5 г
Total Carbohydrates5 г
Dietary Fiber3 г