Запіканка грибна (з рисом) запіканки, страви з грибів духовка 24 Грудня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Гриби - 250 г Рис - 200 г Цибуля - 1 шт. Олія - 5-6 ст. ложок Молоко - 1 стакан Борошно - 1 ст. ложка Яйця - 2 шт. Лимонний сік Сіль Directions 1Нарубати дрібно цибулю та тушкувати її з частиною олії. 2Додати нарізані гриби, посолити, скропити соком лимона. Влити трохи гарячої води, ще потушкувати. 3У киплячій підсоленій воді з залишком олії відварити до готовності рис. 4На змащене олією деко укласти шарами гриби та рис. Збивши яйця з молоком, залити запіканку та підрум'янити її в духов 00:00