Запіканка грибна (з рисом)

  ,   

24 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Гриби - 250 г

Рис - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 5-6 ст. ложок

Молоко - 1 стакан

Борошно - 1 ст. ложка

Яйця - 2 шт.

Лимонний сік

Сіль

Directions

1Нарубати дрібно цибулю та тушкувати її з частиною олії.

2Додати нарізані гриби, посолити, скропити соком лимона. Влити трохи гарячої води, ще потушкувати.

3У киплячій підсоленій воді з залишком олії відварити до готовності рис.

4На змащене олією деко укласти шарами гриби та рис. Збивши яйця з молоком, залити запіканку та підрум'янити її в духов

00:00