Запіканка зі стручкової квасолі

  ,   ,

18 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Квасоля стручкова - 200 г

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Яйця - 2 шт.

Молоко - 70 мл

Сир - 50 г

Цибуля

Сіль

Directions

1Молоду зелену квасолю промити, відокремити волокна, нарізати навскіс шматочками завдовжки 2-3 см і залити невеликою кількістю води.

2Обсмажити цибулю та всипати туди ж квасолю, посолити, тушкувати все до м'якості, 15-20 хвилин, щоб відвар майже випарувався.

3Потім залити яйцями, розмішаними з молоком, і швидко запекти в духовці.

4При подачі посипати тертим сиром.

00:00