Запіканка з баранини з картоплею

      

3 Листопада, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 350 г смаженої м'якоті

Картопля - 900 г

Бульйон курячий - 1 склянка

Крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 30 г

Молоко - 3 ст. ложки

Чебрець мелений - 1/4 ч. ложки

Майоран мелений - 1/4 ч. ложки

Паприка - 1/4 ч. ложки

Сіль

Directions

1У бульйон покласти чебрець і майоран, довести до кипіння. Покласти заморожені овочі, варити 5 хвилин.

2Влити крохмаль, розведений у 2 ст ложках води, і варити, помішуючи, до загустіння.

3Додати нарізану кубиками баранину, перемішати і довести до кипіння.

4Картоплю варити в підсоленій воді до готовності. Воду злити.

5Картоплю протерти гарячою, заправити олією, гарячим молоком і збити.

6Овочеву суміш з бараниною укласти на змащене маслом керамічне блюдо, зверху викласти картопляне пюре, нанести на нього малюнок, посипати паприкою.

7Запікати 30 хвилин при 200°С до утворення золотистої скоринки. При подачі оформити запіканку гілочкою петрушки.

00:00