Запіканка з брокколі та тунцем
запіканки, страви з риби духовка, здорове харчування
22 Вересня, 2018
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тунець - 400 г філе
Брокколі - 200 г суцвіть
Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика
Лимон - 1 скибочка
Яйця - 2 шт.
Вершки - 1/3 склянки
Сир твердий - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Олія оливкова - 4 ст. ложки
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Гірчиця діжонська - 2 ч. ложки
Перець мелений
Directions
1МАРИНАД: Змішати оливкову олію, соєвий соус, діжонську гірчицю і мелений перець.
2Філе тунця нарізати великими кубиками та змішати з маринадом, залишити на 30 хвилин.
3Суцвіття брокколі відварювати в підсоленій воді зі скибочкою лимона 5 хвилин, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
4Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями та пасерувати.
5Збити злегка яйця, додати вершки, злегка посолити і попоперчити за смаком.
6Духовку розігріти до 200°C. У форму для випічки покласти шар риби, зверху - пасеровану цибулю, потім шар брокколі. Залити збитими яйцями з вершками та злегка поперчити. Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин.
7Потім посипати натертим на дрібній тертці сиром і запікати ще 10 хвилин.
Дієта для підвищення імунітету