Запіканка з брокколі та тунцем
Запіканка з брокколі та тунцем

Запіканка з брокколі та тунцем

  ,   ,

22 Вересня, 2018

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 400 г філе

Брокколі - 200 г суцвіть

Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика

Лимон - 1 скибочка

Яйця - 2 шт.

Вершки - 1/3 склянки

Сир твердий - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Гірчиця діжонська - 2 ч. ложки

Перець мелений

Directions

1МАРИНАД: Змішати оливкову олію, соєвий соус, діжонську гірчицю і мелений перець.

2Філе тунця нарізати великими кубиками та змішати з маринадом, залишити на 30 хвилин.

3Суцвіття брокколі відварювати в підсоленій воді зі скибочкою лимона 5 хвилин, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

4Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями та пасерувати.

5Збити злегка яйця, додати вершки, злегка посолити і попоперчити за смаком.

6Духовку розігріти до 200°C. У форму для випічки покласти шар риби, зверху - пасеровану цибулю, потім шар брокколі. Залити збитими яйцями з вершками та злегка поперчити. Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин.

7Потім посипати натертим на дрібній тертці сиром і запікати ще 10 хвилин.

Дієта для підвищення імунітету

00:00