2Філе тунця нарізати великими кубиками та змішати з маринадом, залишити на 30 хвилин.
3Суцвіття брокколі відварювати в підсоленій воді зі скибочкою лимона 5 хвилин, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
4Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями та пасерувати.
5Збити злегка яйця, додати вершки, злегка посолити і попоперчити за смаком.
6Духовку розігріти до 200°C. У форму для випічки покласти шар риби, зверху - пасеровану цибулю, потім шар брокколі. Залити збитими яйцями з вершками та злегка поперчити. Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин.
7Потім посипати натертим на дрібній тертці сиром і запікати ще 10 хвилин.