Запіканка з гарбуза з крупами

  , ,   ,

24 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гарбуз - 400 г

Крупа пшоняна, манна або рис - 60 г

Молоко - 50 мл

Масло вершкове - 30 г

Цукор - 10 г

Яйця - 1 шт.

Сметана - 10 г

Сухарі мелені - 10 г

Directions

1В очищений дрібно нарізаний гарбуз додати цукор і припустити з молоком і маслом.

2Потім засипати крупу і варити до готовності. Покласти яйце і посолити.

3Готову масу викласти на деко або порційні сковороди, змащені маслом, розрівняти, змастити зверху сметаною, посипати сухарями і запекти.

Дієта при уратних каменях

00:00