Запіканка з гарбуза з крупами запіканки, каші та круп'яні страви, овочеві страви духовка, лікувальне харчування 24 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Гарбуз - 400 г Крупа пшоняна, манна або рис - 60 г Молоко - 50 мл Масло вершкове - 30 г Цукор - 10 г Яйця - 1 шт. Сметана - 10 г Сухарі мелені - 10 г Directions 1В очищений дрібно нарізаний гарбуз додати цукор і припустити з молоком і маслом. 2Потім засипати крупу і варити до готовності. Покласти яйце і посолити. 3Готову масу викласти на деко або порційні сковороди, змащені маслом, розрівняти, змастити зверху сметаною, посипати сухарями і запекти.Дієта при уратних каменях 00:00