Запіканка з гарбуза із сиром (творогом)

    ,

4 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гарбуз - 500 г

Сир (творог) - 250 г

Манна крупа - 75 г

Молоко - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Вода - 3 ст. ложки

Directions

1Зварити на молоці в'язку манну кашу.

2Очищений гарбуз нарізати шматочками і потушкувати.

3Сир (творог) протерти.

4Змішати манну кашу, тушкований гарбуз і протертий сир, додати змішані з водою яйця і все ретельно перемішати.

5Викласти масу на змащене маслом деко або сковороду, поверхню вирівняти та змастити яйцем. Запікати в духовці 20 хвилин.

Дієта при хронічному пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00