Запіканка з грибів із капустою
запіканки, страви з грибів духовка, здорове харчування
13 Травня, 2017
100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Гриби свіжі - 300 г або солоні - 500 г
Капуста білокачанна - 1 кг
М'ясо пісне копчене - 100 г
Масло вершкове - 2-4 ст. ложки
Цибуля - 1-2 шт.
Яйця - 2 шт.
Грибний відвар - 2 склянки
Сметана
Сухарі або тертий сир - 2 ст. ложки
Мускатний горіх
Сіль
Directions
1Гриби відварити та дрібно нарізати, м'ясо нарізати кубиками.
2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на олії, додати туди гриби, м'ясо та ще обсмажити.
3Капусту нашаткувати, додати масло та тушкувати до напівготовності.
4У посуд для запікання покласти шар капусти, потім гриби і знову капусту. Грибний відвар змішати з борошном і яйцями, посолити, додати тертий мускатний горіх і залити запіканку. Зверху посипати панірувальними сухарями або тертим сиром, скропити сметаною або розтопленим маслом і запікати в духовці на помірному вогні до утворення підсмаженої скоринки.
Замість свіжих грибів можна використовувати солоні. У цьому випадку замість грибного відвару береться кип'ячена вода.