Запіканка з капусти запіканки, овочеві страви духовка, здорове харчування, лікувальне харчування 14 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. 100 рецептов питания для беременных. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Капуста білокачанна - 500 г Олія - 4 ст. ложки Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Сир - 100 г Яйця - 2 шт. Петрушка - 1 пучок зелені Сіль Directions 1Капусту вимити, нашаткувати, покласти в сковороду, додати 3 ст. ложки олії, сіль і тушкувати на слабкому вогні до напівготовності. 2Зелень петрушки вимити, сир натерти на крупній тертці. Яйця збити. 3Капусту покласти в змащену олією та посипану сухарями форму, залити яйцями, посипати сиром і поставити в розігріту до 180°C духовку на 5‑7 хвилин. 4Готову запіканку покласти на блюдо, прикрасити гілочками петрушки та подати до столу.Дієта при гіпотонії 00:00