Запіканка з печінки з картоплею та горохом

  ,   ,

3 Листопада, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Печінка - 300 г

Картопля - 2‑3 шт.

Горошок консервований - 5 ст. ложок

Селера, натерта на крупній тертці - 1‑2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Сіль

Перець

Directions

1Очищену від плівок печінку та сиру картоплю пропустити через м'ясорубку. Додати терту селеру, яйця, горошок і молоко. Приправити сіллю і перцем.

2Добре розмішати, перекласти в змащену маслом форму і запікати 30 хвилин при 200°C.

3Подавати на стіл в тому ж посуді з брусничним або будь-яким іншим кисло-солодким салатом.

Дієта при гіпотонії

00:00