Запіканка з рису з яблуками

    ,

30 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Рис - 2 ст. ложки

Яблука - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Сіль

Directions

1Рис відварити та змішати з жовтком, розтертим із цукром і вершковим маслом. Обережно ввести білок, збитий в міцну піну.

2Половину рису викласти в формочку, змащену маслом, покласти зверху очищені, нарізані дольками яблука. Шар яблук посипати цукром і корицею. На них викласти решту рису, скропити олією і поставити в духовку для запікання.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00