Запіканка з телячої печінки

  ,   ,

27 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Теляча печінка - 200 г

Булка - 40 г

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Яйця - 2 шт.

Сіль

Directions

1Печінку промити в проточній воді, очистити від плівок, вирізати канальці, нарізати дрібними шматочками, пропустити через м'ясорубку.

2Фарш змішати з булкою без скоринки, замоченою у воді та віджатою. Посолити, додати жовтки. Потім обережно додати збиті в міцну піну білки.

3Печінковий фарш викласти в невелику чашку або маленьку формочку, змащену маслом; поклавсти зверху масляний папір. Варити на «водяній бані», закривши каструлю кришкою, близько години.

00:00