Запіканка з чорницею

    

14 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Чорниця - 400 г

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Лимон - 0,5 ст. ложки соку

ДЛЯ КРИХТИ:

Борошно пшеничне - 100 г

Цукор - 100 г

Вівсяні пластівці - 100 г

Масло вершкове - 50 г

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1Чорницю змішати з цукром, борошном і лимонним соком.

2У чашу мультиварки викласти папір для запікання, на нього - чорницю.

3В окремому посуді змішати борошно, цукор, сіль, вівсяні пластівці, розтоплене вершкове масло, перемішати до появи крихти.

4Засипати крихтою чорницю. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

00:00