Запіканка з яблуками, апельсиновою цедрою, корицею та шоколадом

  ,   

14 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яблука - 300 г

Борошно - 150-170 г

Цукор - 100 г

Шоколад молочний - 50 г

Масло вершкове - 40 г

Вершки - 200 мл

Яйця - 4 шт.

Апельсин - 2 ч. ложки тертої цедри

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Directions

1Яйця збити та з'єднати з вершками, борошном, цукром, розтопленим маслом, цедрою та корицею. Яблука вимити, очистити та дрібно нарізати.

2Чашу мультиварки вистелити папером для випічки, покласти яблука та підготовлену суміш. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

3Шоколад натерти на дрібній тертці та за 10 хвилин до завершення режиму посипати ним запіканку.

00:00