Запіканка капустяна

  ,   ,

23 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 1 качанчик

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Молоко - 2 склянки

Борошно

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Directions

1Невеликий качан капусти розрізати на 4 частини, вирізати качан і ребра листя, ошпарити окропом, опустити в окріп, дати закипіти і відкинути на друшляк.

2Коли вода стече, капусту дрібно порубати, змішати з густим соусом з підсушеного борошна і молока, прогріти.

3Викласти в сотейник, змащений маслом, посипати зверху сухарями. Зверху покласти кілька шматочків масла і запекти в духовці до рожевого кольору.

Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності

00:00