Запіканка капустяна (з цибулею)

  ,   

19 Травня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Капуста - 1 качан середньої величини

Сухарі - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Олія - 0,5 склянки

Крохмаль - 1 ст. ложка

Сіль

Перець мелений

Соус бешамель - 2 склянки

Directions

1Качан капусти розрізати уздовж на частини, відварити в підсоленій воді та дрібно порубати.

2До олії додати крохмаль, сухарі, капусту, підсмажену на олії цибулю, сіль, перець, все перемішати та ввести соус.

3Деко змастити олією, посипати сухарями та викласти туди капустяну масу. Зверху посипати сухарями і запікати в духовці.

00:00