Запіканка морквяно-картопляна

  ,   ,

26 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 4 шт.

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сир м'який прісний (можна плавлений) - 100 г

Молоко - 100 мл

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Картоплю, моркву та цибулю нарізати кружальцями.

2Зварити картоплю до напівготовності, вийняти та покласти в друшляк. Відварити моркву. Цибулю опустити в киплячу воду на 2 хвилини, остудити.

3Форму змастити олією, покласти половину картоплі, потім моркву і цибулю, зверху покласти решту картопля.

4Нагріти молоко до кипіння, покласти в нього натертий або нарізаний шматочками сир і розмішати, щоб сир трохи розтопився. Полити цією сумішшю запіканку. Поставити в гарячу духовку на 20 хвилин.

Дієта при уратних каменях

00:00