Запіканка м’ясна

    ,

3 Листопада, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 5 шт.

М'ясо - 300 г

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Молоко - 150 мл

Зелень петрушки та кропу

Directions

1Відварити картоплю, розім'яти, додати трохи картопляного відвару, яйця.

2Відварити м'ясо, пропустити через м'ясорубку та змішати з відвареною, а потім обсмаженою цибулею.

3На деко, змащене олією, викласти шаром картоплю, на неї - м'ясний фарш. Залити збитими з молоком яйцями, запікати в духовці 10 хвилин при 200°C.

4Перед подачею на стіл посипати зеленню.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00