Запіканка овочева

    , ,

29 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 500 г

Бруква - 1 шт.

Ріпа - 2 шт.

Морква – 2 шт.

Чорнослив – 5 шт.

Родзинки – 0,5 склянки

Цукор

Масло

ДЛЯ СОУСУ:

Борошно - 3 ст. ложки

Молоко - 200 мл

Directions

1Свіжу капусту, моркву, брукву та ріпу пошаткувати дрібною соломкою, підлити до них трохи підсоленої води та припустити до готовності. Відкинути на сито.

2СОУС: Підсушене борошно при безперервному помішуванні розвести гарячим молоком так, щоб не було грудок, і проварити 10 хвилин.

3Припущені овочі покласти на змащену маслом сковороду, додати промитий чорнослив без кісточок і родзинки, посипати запіканку цукром і поставити в духовку для запікання.

4При подачі запіканку полити соусом або подати його окремо.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

 

00:00