100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 500 г
Бруква - 1 шт.
Ріпа - 2 шт.
Морква – 2 шт.
Чорнослив – 5 шт.
Родзинки – 0,5 склянки
Цукор
Масло
ДЛЯ СОУСУ:
Борошно - 3 ст. ложки
Молоко - 200 мл
Directions
1Свіжу капусту, моркву, брукву та ріпу пошаткувати дрібною соломкою, підлити до них трохи підсоленої води та припустити до готовності. Відкинути на сито.
2СОУС: Підсушене борошно при безперервному помішуванні розвести гарячим молоком так, щоб не було грудок, і проварити 10 хвилин.
3Припущені овочі покласти на змащену маслом сковороду, додати промитий чорнослив без кісточок і родзинки, посипати запіканку цукром і поставити в духовку для запікання.
4При подачі запіканку полити соусом або подати його окремо.
Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності