Запіканка рибна зі спаржею

  ,   

16 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Камбала - 300 г філе

Лимон - 1 ст. ложка соку

Спаржа - 100 г

Сметана - 2 ст. ложки

Цибуля зелена - 50 г

Яйця - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе нарізати смужками шириною 4 см, скропити лимонним соком і посолити.

2Спаржу нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді, злегка підсушити. З'єднати зі сметаною, дрібно рубаною цибулею, яєчним жовтком, посолити, поперчити, ввести збитий білок і перемішати.

3У форму, змащену маслом, викласти смужки риби, на них - масу зі спаржі. Форму накрити фольгою та запікати рибу 20 хвилин при 200°С.

4При подачі оформити зеленню.

00:00