Запіканка рибна «Подвійна»

  , ,   

2 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Морський язик - 400 г філе

Лосось копчений - 400 г

Креветки очищені - 150 г

Борошно пшеничне - 150 г

Масло вершкове - 50 г

Вершки 10% - 100 мл

Молоко - 80 мл

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Лимон - 1 ст. ложка соку

Cіль

Directions

1Цибулю очистити, дрібно нарізати й обсмажити до золотистого кольору в сковороді на вершковому маслі.

2Філе морського язика та копченого лосося нарізати невеликими шматочками.

3Креветки варити в підсоленій воді 3 хвилини.

4У чашу мультиварки влити олію, покласти рибу, креветки, цибулю, додати сіль, лимонний сік, перемішати та встановити режим «Тушкування» на 25 хвилин.

5В цей час збити яйця, вершки, борошно, молоко та сіль. Цю суміш влити в чашу мультиварки та встановити режим «Випічка». Готувати до звукового сигналу.

00:00