Запіканка рисова зі сливами

    , ,

1 Березня, 2017

  • 155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника  (Еда, которая лечит)
  • 50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

У ДУХОВЦІ:

Рис - 350 г

Молоко - 1 л

Сливи - 300 г

Цукрова пудра - 100 г

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт.

Лимон - 1 ст. ложка тертої цедри

Ванільний цукор

Сіль

Сухарі панірувальні

У МУЛЬТИВАРЦІ:

Рис - 250 г

Сливи - 200 г

Цукор - 50 г

Борошно - 20 г

Масло вершкове - 20 г

Лимон - 20 г цедри

Молоко - 600 мл

Яйця - 2 шт.

Directions

У ДУХОВЦІ:

1Рис бланшувати 5 хвилин.

2Залити рис гарячим молоком, посолити, зварити до готовності й охолодити.

3Білки відокремити від жовтків.

4Рис перемішати з маслом, ванільним цукром, дрібно нарізаними сливами, цедрою, яєчними жовтками. Яєчні білки збити з цукровою пудрою, додати борошно, перемішати, з'єднати з рисом.

5Рисову масу викласти у змащену маслом і посипану сухарями форму та запікати при 200°C до готовності.

6Запіканку подавати з киселем, варенням або джемом.

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Рис залити теплою водою та дати постояти 5-7 хвилин.

2Молоко нагріти на плиті, всипати рис і варити до готовності.

3Білки відокремити від жовтків.

4Готовий рис змішати з маслом, дрібно нарізаними сливами, яєчними жовтками та лимонною цедрою. Білки збити з цукром, додати борошно, рис і перемішати.

5Викласти суміш у чашу мультиварки, встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

Дієта з високим вмістом магнію для здоров'я судин, дієта при гіпертонії

00:00