Запіканка сирно-гарбузова (творожна) запіканки мультиварка 19 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Гарбуз очищений - 300 г Сир (творог) - 250 г Манка - 80 г Згущене молоко - 30 г Масло вершкове - 20 г Яйця - 2 шт. Цукор - 1,5 ст. ложки Directions 1Гарбуз подрібнити за допомогою блендера. Яйця збити, змішати з гарбузом. Додати в яєчно-гарбузову суміш манку та залишити на 15-20 хвилин. 2Потім додати сир, цукор і перемішати. 3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти гарбузову суміш. Встановити режим «Випічка» і готувати до звукового сигналу. 4Готову запіканку полити згущеним молоком. 00:00