Запіканка сирно-рисова (творожно-рисова) з родзинками

    

18 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Сир (творог) - 150 г

Рис - 150 г

Родзинки - 60-70 г

Полуничне варення - 50 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 350 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Сметана - 1,5 ст. ложки

Directions

1Рис промити, зварити до напівготовності, відкинути на друшляк, потім залити молоком і зварити до готовності.

2Остудити рис, додати сир (творог), сметану, яйця, збиті з цукром, родзинки, полуничне варення.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти рисову суміш. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

00:00