Запіканка сирно-рисова (творожно-рисова) з родзинками запіканки мультиварка 18 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Сир (творог) - 150 г Рис - 150 г Родзинки - 60-70 г Полуничне варення - 50 г Масло вершкове - 20 г Яйця - 3 шт. Молоко - 350 мл Цукор - 2 ст. ложки Сметана - 1,5 ст. ложки Directions 1Рис промити, зварити до напівготовності, відкинути на друшляк, потім залити молоком і зварити до готовності. 2Остудити рис, додати сир (творог), сметану, яйця, збиті з цукром, родзинки, полуничне варення. 3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти рисову суміш. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу. 00:00