Збитень напої російська кухня 9 Жовтня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Мед - 125 г Цукор - 3 ст. ложки Чай чорний - 1 ст. ложка Вода - 1 л Кориця мелена - 1 г Гвоздика - 2-4 бутона Мускатний горіх - 1 г Селера - 30 г стебла Лимон - 1 ст. ложка тертої цедри Directions 1Киплячою водою заварити чай. Настоювати 3-5 хвилин, потім процідити. 2Покласти в чай мед, цукор і розмішати. 3Додати прянощі, цедру лимона, нарізані шматочками стебла селери і проварити при слабкому кипінні 10 хвилин. 4Настоювати в теплому місці 10-15 хвилин. Процідити і знову довести до кипіння. 5Збитень одразу налити в склянки або чашки і подавати гарячим. 00:00