алкоголь
алкоголь

Збитень заварний монастирський

    

8 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Мед - 1 кг

Чай зелений міцний - 100 мл

Хміль - 2 ч. ложки

Вода - 3 л

Directions

1Вилити воду та мед в чашу мультиварки. Закрити кришку й увімкнути режим «Тушкування» на 60 хвилин.

2Потім встановити режим «Підігрів» на 60 хвилин.

3У марлю викласти хміль, невеликий прокип'ячений камінчик, зав'язати марлю й опустити в каструлю мультиварки. Встановити режим «Тушкування» на 60 хвилин, періодично підливати гарячу воду по мірі википання.

4Процідити теплу суміш і перелити в скляний посуд не більше ніж на 4/5 об'єму. Залишити в теплому місці на чотири доби.

5Коли мед перебродить, влити в нього зелений чай. Процідити ще раз і поставити в прохолодне приміщення на 1-2 місяці.

00:00