Зрази з гарбуза з м’ясною начинкою

  ,

7 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Гарбуз - 800-900 г

Крупа манна - 5 ст. ложок

Молоко - 200 мл

Яйця - 2 шт.

Свинина - 200 г фаршу

Цибуля - 1 шт. невелика

Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки

Олія - 1/3 склянки

Сіль

Спеції

Directions

1Гарбуз очистити від шкірки і насіння, м'якоть натерти на крупній тертці, посолити, викласти в сковороду з розігрітою олією і тушкувати під кришкою на середньому вогні до готовності.

2Влити в сковороду молоко, невеликими порціями додати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, щоб не було грудок. Коли манна крупа буде готова, сковороду зняти з вогню і дати охолонути гарбузової суміші.

3Потім додати збиті яйця і ретельно перемішати.

4Цибулю очистити та дрібно нарізати.

5Свинячий фарш і цибулю обсмажити в олії до готовності, посолити, додати спеції.

6З гарбузової суміші сформувати коржі, викласти на середину кожної м'ясний фарш, надати форму зраз, обваляти в панірувальних сухарях і смажити в розігрітій олії з двох боків до готовності.

7Подавати зрази, поливши розтопленим вершковим маслом, сметаною або майонезом.

00:00