1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Гарбуз - 800-900 г
Крупа манна - 5 ст. ложок
Молоко - 200 мл
Яйця - 2 шт.
Свинина - 200 г фаршу
Цибуля - 1 шт. невелика
Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки
Олія - 1/3 склянки
Сіль
Спеції
Directions
1Гарбуз очистити від шкірки і насіння, м'якоть натерти на крупній тертці, посолити, викласти в сковороду з розігрітою олією і тушкувати під кришкою на середньому вогні до готовності.
2Влити в сковороду молоко, невеликими порціями додати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, щоб не було грудок. Коли манна крупа буде готова, сковороду зняти з вогню і дати охолонути гарбузової суміші.
3Потім додати збиті яйця і ретельно перемішати.
4Цибулю очистити та дрібно нарізати.
5Свинячий фарш і цибулю обсмажити в олії до готовності, посолити, додати спеції.
6З гарбузової суміші сформувати коржі, викласти на середину кожної м'ясний фарш, надати форму зраз, обваляти в панірувальних сухарях і смажити в розігрітій олії з двох боків до готовності.
7Подавати зрази, поливши розтопленим вершковим маслом, сметаною або майонезом.