Йока страви з птиці вірменська кухня 24 Вересня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Лаваш вірменський тонкий - 4 шт. Яйця - 4 шт. Сир твердий - 130 г Масло вершкове - 4 ст. ложки Сіль Зелень Directions 1Вершкове масло розтопити на розпеченій сковорідці. 2Лаваш змочити в холодній воді, укласти на сковороду, підсмажити з одного боку, потім з іншого. 3У центр лаваша випустити яйце і розподілити його по всій поверхні. Трохи просмажити. Коли яйце схопиться на лаваші, посипати сиром. 4Прогріти кілька секунд, потім скласти лаваш навпіл начинкою всередину. Так само приготувати інші лаваші. 5Подавати гарячими з зеленню. 00:00