Кабачки фаршировані

    

10 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 2 шт.

Цибуля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

М'ясо - 500 г фаршу змішаного

Олія - 5 ст. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити. Кабачки нарізати кружальцями завтовшки 5 см і видалити серцевину з насінням.

2Влити в нагріту мультиварку 3 ст. ложки олії та обсмажити кабачки з обох сторін, встановивши режим «Випічка». Перекласти кабачки в окремий посуд.

3Влити в мультиварку залишки олії і обсмажувати м'ясний фарш в тому самому режимі 15-20 хвилин.

4Нарізати цибулю маленькими кубиками, моркву тонкою соломкою, змішати з чорним меленим перцем і сіллю.

5Готовим фаршем наповнити кабачки, зверху на фарш викласти гіркою цибулю з морквою, прикрасити кружечком помідора та покласти кабачки в мультиварку. Включити режим «Випічка» на 10 хвилин.

00:00