фаршировані кабачки
фаршировані кабачки

Кабачок фарширований

    

30 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

М'ясо - 350 г фаршу

Сир твердих сортів - 50 г

Олія - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити.

2Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 4-5 см. Ложкою вийняти м'якоть з насінням з кожного кружальця кабачка, не роблячи наскрізних отворів.

3Цибулю нарізати маленькими кубиками. У м'ясний фарш додати підготовлений лук, чорний мелений перець і сіль, перемішати.

4Наповнити фаршем шматочки кабачка.

5На дно мультиварки налити олію та укласти фаршировані шматки кабачка. Включити режим «Випічка» на 40 хвилин.

6Натерти на крупній тертці сир і посипати ним фаршировані шматочки. Включити мультиварку в тому самому режимі ще на 10 хвилин.

00:00