Кабачок фарширований страви з м'яса мультиварка 30 Травня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Кабачки - 1 шт. Цибуля - 1 шт. М'ясо - 350 г фаршу Сир твердих сортів - 50 г Олія - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Овочі вимити й очистити. 2Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 4-5 см. Ложкою вийняти м'якоть з насінням з кожного кружальця кабачка, не роблячи наскрізних отворів. 3Цибулю нарізати маленькими кубиками. У м'ясний фарш додати підготовлений лук, чорний мелений перець і сіль, перемішати. 4Наповнити фаршем шматочки кабачка. 5На дно мультиварки налити олію та укласти фаршировані шматки кабачка. Включити режим «Випічка» на 40 хвилин. 6Натерти на крупній тертці сир і посипати ним фаршировані шматочки. Включити мультиварку в тому самому режимі ще на 10 хвилин. 00:00