Кальмари з соусом тартар страви з морепродуктів 2 Червня, 2017 Блюда во фритюре (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Кальмари - 450 г Яйця - 1 шт. Молоко - 1 ст. ложка Сухарі панірувальні - 175 г Сіль Олія для фритюру Лимон - 1 шт. СОУС ТАРТАР: Майонез - 200 г Огірки - 1 маленький Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки Каперси подрібнені - 1 ст. ложка Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сіль - щіпка Цибуля зелена Directions 1Обробити кальмарів, видаливши поверхневу плівку і бічні плавники, промити. Нарізати тушки кальмарів поперек кільцями шириною 6 мм. Нарізати плавники скибочками. Обсушити серветкою. 2Збити яйце з молоком і сіллю, покласти кальмарів, ретельно перемішати. Потім кальмарів вийняти і запанірувати в сухарях. 3Обсмажувати у великій кількості масла одночасно 8-10 шматочків, поки вони не підрум'яняться. 4СОУС ТАРТАР: Подрібнені ріпчасту і зелену цибулю, каперси, огірок і петрушку з'єднати з майонезом, перемішати. 5Подавати кальмари гарячими з соусом тартар і шматочками лимона. 00:00