Камбала відварна з цибульним соусом

    

4 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Камбала - 500 г

Морква - 60 г

Цибуля - 30 г

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Соус цибульний - 100 г

Молоко

Сіль

Перець

Лавровий лист

Картопля

Directions

1Підготовлену камбалу покласти в сотейник, зверху додати ріпчасту цибулю, моркву, селеру, молоко, лавровий лист, корінь петрушки, перець, сіль, залити холодною водою і поставити на вогонь на 10-15 хвилин.

2Після цього викласти на тарілку, посипати дрібно нарізаною зеленню, полити цибульним соусом, на гарнір подати відварну картоплю.

00:00