Камбала у спеціях

    

4 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Камбала - 500 г

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Масло вершкове - 30 г

Вода - 1/3 склянки

Сіль - 2/3 ч. ложки

Спеції для риби - 0,5 ч. ложки

Directions

1Камбалу почистити, видалити нутрощі, відрізати голову, плавники та хвіст. Нарізати рибу на шматочки.

2У сотейник налити 2-3 ст. ложки оливкової олії. Почистити цибулю, нарізати півкільцями, викласти в сотейник. На цибулю покласти рибу, зверху шматочками вершкове масло. Посолити та посипати спеціями, підлити трохи води.

3Окремо пасерувати цибулю 1-2 хвилини. Почистити моркву і натерти на крупній тертці, додати до цибулі й обсмажувати ще хвилини 2-3.

4Цю масу викласти на рибу. Сотейник поставити на вогонь і тушкувати до готовності.

00:00