100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Камбала - 500 г
Морква - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Масло вершкове - 30 г
Вода - 1/3 склянки
Сіль - 2/3 ч. ложки
Спеції для риби - 0,5 ч. ложки
Directions
1Камбалу почистити, видалити нутрощі, відрізати голову, плавники та хвіст. Нарізати рибу на шматочки.
2У сотейник налити 2-3 ст. ложки оливкової олії. Почистити цибулю, нарізати півкільцями, викласти в сотейник. На цибулю покласти рибу, зверху шматочками вершкове масло. Посолити та посипати спеціями, підлити трохи води.
3Окремо пасерувати цибулю 1-2 хвилини. Почистити моркву і натерти на крупній тертці, додати до цибулі й обсмажувати ще хвилини 2-3.
4Цю масу викласти на рибу. Сотейник поставити на вогонь і тушкувати до готовності.