Канапе (до коктейлю) бутерброди 16 Березня, 2018 Закуски к коктейлю (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients Хліб - 6-8 скибочок діаметром 3-5 см Каперси ДЛЯ КАНАПЕ З ІКРОЮ: Масло вершкове - 60 г Ікра рибна - 120 г ДЛЯ КАНАПЕ З КРЕВЕТКАМИ: Майонез нежирний або масло - 60 г Креветки очищені - 12-16 шт. ДЛЯ КАНАПЕ З ПАШТЕТОМ: Паштет готовий - 120 г Сир вершковий з хроном - 60 г ДЛЯ ІНШИХ ВАРІАНТІВ: Картопля молода Огірки свіжі, солоні або мариновані Оселедець Редис Ростбіф Салат-латук Сир із блакитними прожилками Сметана Хрін з вершками Цибуля зелена Цибуля ріпчаста Цибуля-трибулька Яйця Directions 1Обсмажений хліб змастити маслом, майонезом або сиром із хроном. 2На кожну скибочку хліба укласти гіркою ікру, креветок або паштет. Оформити маслом, каперсами. ВАРІАНТИ: 1Нарізане скибочками яйце, зварене круто, свіжі огірки, рубана цибуля. 2Скибочки молодої картоплі, оселедець, сметана та рубана цибуля-трибулька або зелена. 3Сир із блакитними прожилками та редис, нарізаний скибочками. 4Холодний ростбіф, салат-латук, хрін з вершками, солоні та мариновані огірки. 00:00