Канапе (до коктейлю)

  

16 Березня, 2018

Закуски к коктейлю (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Хліб - 6-8 скибочок діаметром 3-5 см

Каперси

ДЛЯ КАНАПЕ З ІКРОЮ:

Масло вершкове - 60 г

Ікра рибна - 120 г

ДЛЯ КАНАПЕ З КРЕВЕТКАМИ:

Майонез нежирний або масло - 60 г

Креветки очищені - 12-16 шт.

ДЛЯ КАНАПЕ З ПАШТЕТОМ:

Паштет готовий - 120 г

Сир вершковий з хроном - 60 г

ДЛЯ ІНШИХ ВАРІАНТІВ:

Картопля молода

Огірки свіжі, солоні або мариновані

Оселедець

Редис

Ростбіф

Салат-латук

Сир із блакитними прожилками

Сметана

Хрін з вершками

Цибуля зелена

Цибуля ріпчаста

Цибуля-трибулька

Яйця

Directions

1Обсмажений хліб змастити маслом, майонезом або сиром із хроном.

2На кожну скибочку хліба укласти гіркою ікру, креветок або паштет. Оформити маслом, каперсами.

ВАРІАНТИ:

1Нарізане скибочками яйце, зварене круто, свіжі огірки, рубана цибуля.

2Скибочки молодої картоплі, оселедець, сметана та рубана цибуля-трибулька або зелена.

3Сир із блакитними прожилками та редис, нарізаний скибочками.

4Холодний ростбіф, салат-латук, хрін з вершками, солоні та мариновані огірки.

00:00