Канапе «Люсіль»

    

17 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курча - 120 г м'якоті

Язик варений - 25 г

Хліб пшеничний - 70 г

Масло вершкове - 30 г

Гірчиця - 5 г

Майонез - 50 г

Сіль

Виноград - 200 г

Кріп - 4 гілочки

Петрушка - 4 гілочки

Directions

1Білий хліб нарізати тонкими скибочками. Круглою виїмкою вирізати кружальця і обсмажити на частині масла.

2Залишки вершкового масла розтерти з гірчицею і намастити його на грінки.

3М'якоть курчати відварити, охолодити, дрібно порубати, посолити, заправити майонезом.

4На одну половину грінок укласти м'ясо курчати, на іншу - рубаний язик. Оформити виноградом і зеленню.

00:00