Каннеллоні з мисливськими ковбасками
макаронні вироби, страви з м'яса духовка, швидко
13 Червня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 45 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Каннеллоні - 6 трубочок
Ковбаски мисливські сиров'ялені - 150 г
Помідори черрі - 8 шт.
Сир маасдам - 50 г
Бульйон овочевий - 100 мл
Олія оливкова для смаження
СОУС БЕШАМЕЛЬ:
Молоко - 1 л
Борошно - 75 г
Масло вершкове - 75 г
Мускатний горіх тертий - 1/6 ч. ложки
Сіль
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Базилік - кілька гілочок
Directions
1СОУС: Розтопити вершкове масло в сотейнику з товстим дном. Всипати борошно, підсмажити до появи слабкого горіхового аромату. Додати мускатний горіх, поступово влити молоко, щоб борошно повністю розчинилася. Довести до кипіння при безперервному помішуванні, посолити.
2Нарізати ковбаски дрібними кубиками, розрізати помідори на 2 частини, натерти сир на дрібній тертці.
3Обсмажити ковбаски в невеликій кількості оливкової олії до появи інтенсивного аромату, додати помідори черрі, посолити, прогрівати 2-3 хвилини. Влити половину соусу бешамель, протушкувати 5 хвилин. Додати половину сиру, почекати, поки розплавиться.
4Начинити каннеллоні цією сумішшю. Викласти в форму для запікання, полити залишками соусу, посипати сиром, що залишився, влити овочевий бульйон.
5Запікати в розігрітій до 170°С духовці 15 хвилин.
6При подачі прикрасити базиліком.