Блюда для девичника
Блюда фаршированные (Семь поварят)
Prep: 1 hr
Cook: 40 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Каннеллоні - 250 г
Помідори - 500 г
Сир твердий - 250 г
Масло вершкове - 30 г
ДЛЯ ФАРШУ:
Яловичина - 100 г м'якоті
Свинина - 100 г м'якоті
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія - 3 ст. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1ФАРШ: М'ясо подрібнити разом із цибулею, посолити, поперчити, влити трохи води обсмажити на маслі. Охолодити.
2Помідори ошпарити, облити холодною водою, зняти шкірку і нарізати кружальцями.
3Заповнити каннеллоні м'ясним фаршем, укласти в один шар в змащену маслом глибоку сковороду, покрити тонкими скибочками сиру (200 г) і кружальцями помідорів. Рештки сиру натерти та посипати фаршировані каннеллоні, скропити розтопленим маслом і тушкувати під кришкою в духовці 30-40 хвилин.